HSB2018

Visgidsenstraat op de Hengelsport- en Botenbeurs 2018

Logo Visgids 1200x550px 640x293
Op Hengelsport- en Botenbeurs zijn wederom een aantal professionele visgidsen voor het roofvissen en witvissen in Nederland aanwezig. In de Visgidsenstraat kan de bezoeker terecht bij een aantal professionele visgidsen. Waarom huur je een visgids in? Wat zijn de beste stekken? Wanneer moet ik op welke vissoort vissen? Zomaar enkele vragen die je aan de aanwezige gidsen kunt stellen. In samenwerking met de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) is een visgidsenstraat ingericht. Ook staat voorzitten van de SNB, Ingmar Boersma weer op de stand, vlak naast de visgidsenstraat. Ingmar neemt je mee roofvissen of witvissen in de omgeving van Zwolle. In dit schitterende viswater kent hij als geen ander de weg. Snoek is zijn specialiteit, maar ook snoekbaars, baars en de veelvuldig rond Zwolle voorkomende roofblei, of zelfs meerval is een optie. Bijzonder bij Ingmar is dat je ook met hem mee kunt voor de visserij op witvis.
 Ingmar Boersma low

Wie zijn er?

Sean Wit
Sean woont centraal in de Randstad en bevist graag de grootste wateren van Nederland, waaronder uiteraard de Randmeren. Hij richt zich op het vangen van de grootst mogelijke snoeken maar het vissen op baars en snoekbaars is soms een welkome afleiding. Ook vist en gidst hij veel in Zweden op de grote meren. Daarover valt hem van alles te vragen.

Sean Wit med

Erik Verloop
Erik neemt je mee vissen in het schitterende natuurgebied Loosdrechtse Plassen. Alleen het rondvaren daar is al een belevenis. Verloop is sinds dit jaar pas visgids en heeft een 6,5 meter lange Dockboot waar hij tot vijf vissers in kan meenemen.

Erik Verloop

Peter ter Hark
Peter vist als gids in de grote rivieren en de wateren van Zuid-Nederland. Hij richt zich op roofvis. Daarnaast kan hij veel vertellen over de vistechnieken, apparatuur die hij gebruikt en nog veel meer!

Peter ter Hark boot

Frans Boonstra
Frans biedt een uniek concept. Met zijn tweepersoons Hobie Kajak kan er bij hem kennis worden gemaakt met het vissen vanuit een kajak op roofvis. Een prachtige manier om deze visserij onder de aandacht te brengen onder begeleiding van een visgids.

Frans Boonstra de kajak gids

Heb je al wel kaarten voor de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel ze hier met FIKSE korting!


 Bestelknop TICKET ÉN parkeerkaart

 

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 84 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden