Nieuw op de Hengelsport- en Botenbeurs: het social media plein

Helemaal nieuw dit jaar op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht is het Social Media Plein. Op deze stand zijn continu allerlei bekende vissende Youtubers, Facebookers Instagrammers etc. te vinden, waaraan je alles mag vragen, mee op de foto kunt of gefascineerd kunt luisteren naar hun verhalen.

 deelnemers social mediaplein

Robert Grootenboer
Deze fanatieke allrounder vist op alles wat in het zoetwater zwemt. Robert vist vanaf jongs af aan in de omgeving Willemstad. Naarmate hij ouder wordt groeide zijn visgebied mee en kon hij visserijen zoals karpervissen en belly-boatvissen uitoefenen. Of het nu gaat om de kleine binnenwateren of het grote rivierengebied, alles heeft zijn charme vindt Robert. Hij legt zijn avonturen vast op video met als doel de jeugd te enthiousasmeren en verder te helpen in hun visserij. . Robert heeft een razend populair YouTubekanaal, waarmee hij al veel mensen een stap verder heeft geholpen om hun droomvis te vangen!

Robert Grootenboer 2 kleiner

Struikrovers
De Struikrovers zijn fanatieke roofvissers die zo’n beetje alle roofvissoorten bejagen.
Het antwoord op de vraag welke vis er op één staat, is overduidelijk: ‘grote snoek’! Hun filmpjes, met te gekke sessies gevuld met vis en humor, zijn te vinden op Youtube en op hun Facebookpagina Struikrovers

struikrovers 2

Bellyboat Floatmaster/ Rik Sieben
Floatmaster Bellyboten zal alle drie de beursdagen aanwezig zijn en regelmatig zullen bekende bellyboaters bij deze stand te vinden zijn. Ook zijn de kampioens-bellyboaten te bewonderen, inclusief accessoires die gebruikt worden tijdens gerenommeerde bellyboatwedstrijden zoals het NK Bellyboat & King of Zander.

bellyboat floatmaster 2 zonder tekst kleiner

JLpikeBUSTERS NL
Jordi Rakiman en Lennard Ringnalda vormen samen JLpikeBUSTERS NL. Dit tweetal fanatieke roofvissers wil de jeugd enthousiasmeren via het YouTube kanaal JLpikeBUSTERS NL!

JLpikeBUSTERS NL 2 kleiner

TwincarpNL (Jelmer Simmes)
Jelmer Simmes werd al in zijn vierde levensjaar in contact gebracht met de onderwaterwereld. Net als de meeste vissers was hij al snel uitgekeken op de kleine visjes en schakelde hij over op de karpervisserij. Hij vist nu bijna tien jaar fanatiek op karper en de kanaalvisserij spreekt hem daarbij het meest aan. Daarnaast maakt Jelmer al jarenlang visfilmpjes die hij publiceert op YouTube. Zijn doel is het stimuleren van (veelal jeugdige) karpervissers en het overbrengen van zijn passie, die hij een ‘fantastische en dankbare hobby’ noemt.

Twincarp kleiner

Wietze Woudwijk
Wietze Woudwijk is actief op het gebied van roofvissen. Door vette video's op YouTube en gave foto's op Instagram houdt hij je op de hoogte van zijn vangsten & avonturen.

Wietze Woudwijk 2
.
De Vistechnische Dienst
Ruim 2,5 jaar geleden zijn Willem, Pieter-Bas en Tim gestart met De Vistechnische Dienst (VisTD). Het doel van de VisTD is om de roofvisserij in Nederland een impuls te geven. Er wordt namelijk al sinds jaar en dag met vrijwel dezelfde technieken gevist. Zij vonden het tijd voor verandering. De afgelopen jaren hebben ze daarom met een groot aantal relatief onbekende finessetechnieken gevist en hun ervaringen gedeeld via artikelen in Dé Roofvis, op social media en natuurlijk via films op hun eigen YouTube kanaal. En dat heeft gewerkt! Zo is de Carolina Rig na publicatie van hun film een enorme hype geworden voor de visserij op grote baars. Heel gaaf om te zien. Zaterdag 01 december mag iedereen deze jongens het hemd van het lijf vragen over deze en andere technieken, tactieken, hengels en natuurlijk over filmen & editen. De Vistechnische dienst is zaterdag aanwezig op het Social Media Plein van de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht. Daarnaast geven zij die dag ook een lezing over het vissen met de Carolina Rig.

VisTD 2

Simon Torenbeek
Simon Torenbeek is niet alleen een fanatiek roofvisser, ook heeft hij een passie voor marketing. Via Facebook, Instagram en toffe YouTubevlogs neemt hij je mee in zijn visavonturen.
Simon Tooroooroenbek
DWFishingteam
DWFishingteam bestaat uit drie enthousiaste karpervissers, Daniël, Wietse en Tjitte. De fanatieke jongelingen delen hun passie graag via hun YouTubekanaal DWFishingteam.
DWFishingteam

Willem Kwinten
Willem Kwinten is een fanatiek karpervisser in binnen en buitenland. Daarnaast is Willem fotograaf en filmmaker, wat zeer interessante vis foto's en films oplevert! Speciaal voor het Social Media Plein is Willem beschikbaar voor al jouw vragen over karpervissen en fotografie.

Willem Kwinten kleiner

Ruben Pels
Ruben Pels is 27 jaar en maakt al ruim 12 jaar video’s over wat hij de de mooiste tak van de hengelsport vindt: het karpervissen. Toen YouTube nog Google Video heette, maakte hij al foto-slideshows als een soort back-up. Nu, 12 jaar later, zijn o.a. The Backyard Project en Kanaalobsessies vast onderdeel van zijn YouTube kanaal; Ruben Carplife.

 Ruben Pels

Wil je dit spektakel ook niet missen? Bestel dan hier snel je kaarten met 25% korting!

Planning social mediaplein 4 groter

besteljeticketsbuttonbreed

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 70 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden