Locatie & openingstijden

U vindt onze beurslocatie op het Jaarbeursplein te Utrecht. Let op: voor parkeren bij de Jaarbeurs Utrecht, zie het adres wat onder de beschrijving 'auto' staat.

De beurs vindt plaats in hal 7 & 8.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs Utrecht is goed bereikbaar per trein/bus/tram. Het Centraal Station van Utrecht ligt op een loopafstand van slechts vijf minuten. Naast het centraal station ligt het busstation. Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving. Vanuit Nieuwegein en IJsselstein vertrekt de sneltram die u in 15 respectievelijk 30 minuten naar de Jaarbeurs brengt. Ook een combinatie van auto en openbaar vervoer is heel goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn er 8 stations met een Park & Ride voorziening. Klik hier voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.


Auto

Wanneer u met de auto komt en een navigatiesysteem gebruikt, dan kunt u het beste het volgende adres invoeren: Van Zijstweg 21, 3521 AB, Utrecht. U komt dan uit bij de parkeerplaatsen P3.

Met de routeplanner hieronder plant u gemakkelijk uw route. Voor de laatste informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en de eventuele wegwerkzaamheden in dit gebied, kunt u terecht op www.utrechtbereikbaar.nl.

Openingstijden