Een zeer geslaagde Hengelsport- en Botenbeurs 2018. Tot volgend jaar!

De hengelsportdriedaagse zit er weer op! We kijken terug op een fantastisch weekend waarin de sfeer geweldig was. Met ruim 18.000 bezoekers kunnen we zeggen dat het weer een geslaagde beurs was!

collage2

Nieuw dit jaar was het social mediaplein. Op deze stand waren continu allerlei bekende vissende Youtubers, Facebookers Instagrammers etc. te vinden, waaraan je alles aan mocht vragen, mee op de foto kon of gefascineerd kon luisteren naar hun verhalen.
Hengelsport Botenbeurs 2018 Zondag 34

Dit jaar was er ook een mooi zeevisplein op de Hengelsport- en Botenbeurs. Een heus strand met daarop een leuke strandtent, een professioneel uitgeruste zeevisboot, een aantal strandhengel-opstellingen en een flink aantal zeevisprofessionals. Op dit plein werd de sportvisserij op zee goed vertegenwoordigd, met strandvissen, maar vooral het zeebaarzen als uitgangspunt.

Hengelsport Botenbeurs 2018 Zondag 21

Het waterbassin was dit jaar ook weer drukbezocht. Er werden verschillende demonstraties met forellen gegeven.  

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 22

Voor de kids was er veel te doen dit jaar. Verschillende standhouders organiseerden speciale Doe-activiteiten voor kinderen om kennis te maken met de sportvisserij. Zo konden ze een onderlijn maken voor het vissen op snoek en witvis, kunstvliegen binden, zich uitleven op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Marco van VisTV. 

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 59

We willen alle bezoekers, vrijwilligers en standhouders bedanken en wensen jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! Graag tot ziens bij de Hengelsport- en Botenbeurs 2019!

Hengelsport Botenbeurs 2018 Vrijdag 500K 80

Afdrukken