Win een visreis!

Visreis 2018 klein

Iedere bezoeker die een E-ticket heeft gekocht, maakt kans op het winnen van een geweldige VISREIS VOOR 4 PERSONEN NAAR ZWEDEN!

De Visreis:

Cordes Travel en Abu Garcia bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een week vissen aan naar het Roofvisland bij uitstek, Zweden. Vissen in zuid Zweden is geweldig en dan zeker bij de accommodatie Varmland. Men kan een week gratis gebruik maken van het huis met twee boten. Je kunt dus met 2 tot 4 personen op visreis gaan. Om te zorgen dat je goed voorbereid op visreis naar Zweden gaat, krijgt men ook nog eens een prachtige Abu Garcia reel met hengel. Deze week vissen in Zweden met deze prachtige Abu Garcia-hengels en reels hebben een waarde van 2.500,- euro

De voorwaarden van de actie zijn: alleen deelname mogelijk via E-ticket middels de website www.hengelsportbeurzen.nl, de visreis is exclusief vervoer. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondagmiddag 2 december om 15:45 uur. Let op: dit jaar wordt de winnaar niet ter plekke getrokken, zodat mensen die hun ticket op de telefoon hebben ook kans maken.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door DRT Events, Cordes Travel en Abu Garcia.

cordes

Bestelknop websitevisreis

Afdrukken