HSB logo visser

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Het grootste hengelsportbeleving evenement van het jaar! De Hengelsport- en Botenbeurs is de grootste hengelsportbeurs van Europa met vorig jaar 18.000 bezoekers en 180 standsVan 29 november t/m 1 december zal de Jaarbeurs in Utrecht wederom volledig in het teken staan van sportvissen met standhouders uit binnen- en buitenland, talloze demonstraties, speciale beursacties/aanbiedingen en activiteiten. Dit jaar wordt de beurs geopend door niemand minder dan Marco Kraal van Vis TV. Dat niet alleen, Marco zal dan bekend gaan maken wie de nieuwe presentator wordt. Spannend dus.

 

Hengelsport & Botenbeurs Utrecht 2019

Ook deze beurseditie weer uitgebreid aandacht voor het populaire roofvissen met alle toonaangevende merken die hier acte de présence geven. Denk aan Westin, Berkley, Rozemeijer, Gunki, Next Level Fishing, Spro, etc. De Hengelsport- en Botenbeurs is voor hen hèt moment om hun nieuwste producten te laten zien. Daarnaast is dit je kans om regelrechte roofvisiconen te ontmoeten zoals Luc Coppens, Bertus Rozemeijer, Simon Torenbeek, Sander Paans en veel meer roofviscracks. Vraag ze de hemd van het lijf en ontfutsel ze hun geheime tips & tricks.

foto2nieuw

Extra vet dit jaar is het bellyboat/kayak bassin. Jawel, je leest het goed, op de beurs een gigantische bak water met super interessante demonstraties. Zo is het kajakvissen onwijs in opmars en heb je dit nooit gedaan, dan kun je dat op de Hengelsport en –Botenbeurs een keer proberen. Datzelfde geldt voor de nieuwste generatie aan bellyboaten die aangedreven worden door vernuftige elektromotoren. Stap in en ervaar hoe cool en effectief het is om met een afstandsbediening door het waterbassin heen te razen.  

bellyboat 10

Tevens hebben we een grootwaterbassin met levende forellen. 

IMG 3011 2

Het karpervissen, nog zo’n visserij die maar in populariteit blijft groeien. Niet voor niets is er op de Hengelsport- en Botenbeurs speciaal een Carpsquare. Vragen over de nieuwste rigs, knopen, vissystemen en voerstrategieën? Hier loopt alle know how die je nodig hebt om je vragen te beantwoorden. Dit karperplein puilt uit van de groothandels, winkeliers, voerbootspecialsten, karperreisspecialisten, boilieboeren en meer om jou te voorzien van informatie en de nieuwste producten. Meer over Carpsquare kun je vinden op www.carpsquare.nl.

Michiel Pilaar

Niet voor niets is ‘boten’ een belangrijk onderdeel in de naam van deze hengelsportbeurs. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs is dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hier hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken kunnen maken voor een proefvaart of bezoek aan de showroom.

hi 1750 fish hawk fishing 1 klein

Witvissers opgelet! Voor jullie speciaal een heuse Vaste Stokken Show. Nergens anders in de Benelux een grote ruimte met naast elkaar tientallen vaste hengels. Het nieuwste van het nieuwste en voor jou de ideale gelegenheid om ze een voor een eens goed aan de tand te voelen. Natuurlijk is er meer voor de witvisser te vinden en geloof maar dat je met gerenommeerde merken zoals, Garbolino, Browning, Evezet, Sensas en JVS aan je trekken zult komen. Van feedervissen tot het matchen met de waggler, van method vissen tot het vissen op commercials, hier moet je zijn voor alle info en nieuwste producten.

ipvvastestokkenshow

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december
Openingstijden: Dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: Jeugdige bezoekers t/m 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 250 kinderen krijgen een gratis hengel + 1kg Berlok voer)
Cijfers: Groot aanbod nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak

HengelsportBoten Beurs 2017 Zondag 700px 166

 

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 22 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden