HSB2017

Beursprogramma/Lezingen

Dit jaar is de 16e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Tijd voor een feestje en daarom wordt er extra uitgepakt! 
Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Lezingen

Het programma van de lezingen wordt nader bekend gemaakt.

Vaste Stokkenshow

IMG 6300

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

Drilsimulator

IMG 7684

Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

TOTAL fishingBest New Product
Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve paradepaardjes op het gebied van hengelsport van alle exposanten, die worden worden getoond op de beurs. Het product met de meeste stemmen krijgt de Total Best New Product Awards.


Jeugdprogramma

ksn-demo

Ook voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Kinderen (maar natuurlijk ook volwassenen) kunnen hun ogen uitkijken bij de waterbak XXL en er zijn ook speciale actviteiten voor kinderen georganiseerd: 

Stekkieparcourskaart2Stekkieparcours
Met een stempelkaart kunnen kinderen allerlei opdrachten uitvoeren waarop ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvanst mogen nemen.

Casting Combat
H.S.V. Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Wat nog meer?

Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten.

shoptegoed goodiebag

Niet te vergeten; er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven:

  • Elke dag worden er 300 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de 16 jaar
  • Dagelijks worden er 20 goodiebags t.w.v. 75,- aan willekeurige bezoekers
  • Elke bezoeker maakt elke dag kans op 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs
  • En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. 3000,-! Deze reis wordt u aangeboden door Cordes Travel en PENN

Nog geen entreeticket geboekt? Boek 'm dan snel!

Bestelknop websitevisreis

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 53 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden