HSB2018

 

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 december barst de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van EUROPA los in de Jaarbeurs Utrecht. Op een vloeroppervlak van ruim 20.000 m² trekt deze beurs jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers. Kinderen t/m 13 jaar mogen de beurs GRATIS bezoeken (onder begeleiding van een volwassene) en de eerste 350 krijgen zelfs een Mitchell-hengel bij binnenkomst!  

Op zoek naar de ALLERNIEUWSTE producten of aantrekkelijke, speciale beursaanbiedingen? HIER moet je zijn! Bestel NU uw tickets online met 25% korting en uw parkeerkaart met 50% korting!

c700x420

Klaas van der Eerden opent de Hengelsport- en Botenbeurs + MEET & GREET!

RUIM 170 stands: 
Beursplattegrond 2017Er staat dit jaar weer een uitgebreid en zeer spectaculair 
PROGRAMMA gepland voor jong en oud. 

Promofilmpje:Opmaak advertentie1

Iedere bezoeker die een online ticket heeft gekocht, maakt kans op het winnen van een geweldige visreis voor 4 personen naar West-Noorwegen!

omslagfoto PS sept

Nergens in de Benelux is zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport- en Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

 MG 9959klein

Ben je vorig jaar op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs zal veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kun je vinden op www.carpsquare.nl.

IMG 2378

Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

hi 1750 super hawk action 2 1 klein

Vaste Stokkenshow
Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd voor de witvissers; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers.De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.

Vaste Stokkenshow web

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2017
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december
Openingstijden: Dagelijks 10:00 -17:00 uur
Kaartverkoop: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket
Entree: Jeugdigde bezoekers t/m 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 350 kinderen krijgen een gratis hengel!)
Cijfers: Ruim 170 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak 

IMG 7422

 

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 46 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden