HSB2016

Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Op 2,3 en 4 december barst het hengelsportspektakel los op de Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Elk jaar weer de smaakmaker van de hengelsport en nu nog groter, mooier en beter dan de voorgaande 15 edities.

Snel uw tickets bestellen met 25% korting, KLIK HIER.

Op zoek naar de nieuwste producten of aantrekkelijke, speciale beursaanbiedingen, hier moet je zijn! Nieuw dit jaar zijn o.a. de vaste stokken show, Total Madness (spectaculaire sportvisshows), Best New Product, gigantische waterbak met levende vis en de Total Quiz.

Vorig jaar trok de Hengelsport- en Botenbeurs rond de 18.000 bezoekers. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Ook in 2016 is er weer een uitgebreid programma voor jong en oud. Er zijn leuke weggeefacties en winacties georganiseerd in samenwerking met een aantal exposanten. DAGELIJKS ONTVANGEN DE EERSTE 350 BEZOEKERS JONGER DAN 16 JAAR EEN GRATIS MITCHELL VISHENGEL! Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker boven de 16 jaar een lot en maakt u kans op een goodiebag of shoptegoed van € 250,-. 

shoptegoed goodiebag

Nergens in de Benelux zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport & Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

Snel uw tickets bestellen met 25% korting, KLIK HIER.

Denk aan Bertus Rozemeijer, Luc Coppens, Joop Folkers, Marco Kraal, Henk Simonsz en Roy Vanstreels die je alles kunnen vertellen over succesvolle vistechnieken voor het vangen van snoek, snoekbaars, baars, roofblei en meerval. Dat niet alleen, ze kunnen het je zelfs demonstreren in de gigantische waterbak met levende vis!

IMG 3011 2

Bent u vorig jaar nog op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs zal in 2016 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kunt u vinden op www.carpsquare.nl.

IMG 2378

In 2016 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

hi 1750 super hawk action 2 1 klein

Dit jaar wordt voor het eerst een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Sensas, Preston Innovations (Primo Distribution), Arca, Brwoning Xitan (Zebco), Maver (M&M Hengelsport), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

IMG 6300

Bestel nu een ticket via onze website en maak kans op een visreis t.w.v. € 3.000,- naar Zweden voor vier personen! Klik hier.

zweden fb

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2016
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 2 december, zaterdag 3 december en zondag 4 december
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Kaartverkoop: Online tickets met korting of u kunt entreekaarten kopen aan de kassa
Entree: jeugdigde bezoekers tot 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene
Cijfers: ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak 

Bestelknop website1

AfdrukkenE-mail

bezoekers

We hebben 11 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden