HSB2017

Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Op 1, 2 en 3 december barst het hengelsportspektakel los op de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Elk jaar weer de smaakmaker van de hengelsport en nu nog groter, mooier en beter dan de voorgaande vijftien edities. Op zoek naar de nieuwste producten of aantrekkelijke, speciale beursaanbiedingen? Hier moet je zijn! Bestel NU uw tickets online met 25% korting!

Klaas van der Eerden opent de Hengelsport- en Botenbeurs!

Niemand minder dan Klaas van der Eerden, presentator, komiek en fanatiek sportvisser, opent dit jaar de Hengelsport- en Botenbeurs! Klaas heeft via zijn programma Big Fish Klaas veel jonge mensen enthousiast gemaakt voor de hengelsport

Big Fish Klaas hengel
Klaas is zeer enthousiast om deel te nemen aan de beurs. Hij is ook beschikbaar voor een Meet & Greet op de beurs! Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie! www.facebook.com/hengelsportbeurs

De Hengelsport- en Botenbeurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Er staat dit jaar weer een uitgebreid en zeer spectaculair programma gepland voor jong en oud. 

 MG 9959klein

Nergens in de Benelux is zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport- en Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

DSC0575klein

Ben je vorig jaar wel op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs zal veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kun je vinden op www.carpsquare.nl.

IMG 2378

Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

hi 1750 super hawk action 2 1 klein

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2017
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december
Openingstijden: Dagelijks 10:00 -17:00 uur
Kaartverkoop: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket
Entree: Jeugdigde bezoekers tot 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 300 kinderen krijgen een gratis hengel!)
Cijfers: Ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak 

DSC05758klein

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 59 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden