HSB2016

Hengelsport- en Botenbeurs 2016

De 15 de editie van de  Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs staat gepland op vrijdag 2 december, zaterdag 3 december en zondag 4 december 2016. Ook dit jaar wordt het weer een topevenement met ruim 160 exposanten verspreid over 20.000 m² beursoppervlak. 

Vorig jaar trok de Hengelsport- en Botenbeurs rond de 18.000 bezoekers. De stemming voor de beurs van 2016 is dan ook weer positief. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Er is dan ook voldoende ruimte voor de vele standhouders en bezoekers, die vanwege de centrale ligging van Utrecht uit alle delen van het land komen, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

Ook in 2016 komt er weer een uitgebreid programma voor jong en oud. Daarnaast maakt u via onze Facebookpagina kans op verschillende hengelsportprijspakketten en -vrijkaarten. Bent u nog geen fan van onze Facebookpagina, klik dan hier. Ook dit jaar heeft DRT Events, in samenwerking met een aantal exposanten, weer erg veel leuke prijzen weg te geven.

IMG 7607

Bent u vorig jaar nog op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs zal in 2016 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kunt u vinden op www.carpsquare.nl.

IMG 7685

In 2016 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

IMG 7405

Waar veel publiek op zoek ging naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangsten uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Houd de vorderingen en nieuwtjes voor de komende beurs dus in de gaten op deze site!
Binnenkort kunt u uw tickets online bestellen.

collage HSB2015

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2016
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 2 december, zaterdag 3 december en zondag 4 december
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Cijfers: ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak 

Bestelknop website1

AfdrukkenE-mail

bezoekers

We hebben 25 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden